Stoiximan Super League

Τρία κρούσματα ενόψει ΑΕΚ στην Λαμία

Πρωινή προπόνηση είχε το σημερινό πρόγραμμα της Λαμίας, ενόψει της πρώτης αγωνιστικής με την ΑΕΚ για την Super League, στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η προετοιμασία της Λαμίας για την επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ ξεκίνησε, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στη «Νέα Άμπλιανη».

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Φθιώτιδας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 20/8 στο «Αθανάσιος Διάκος» την «Ένωση», για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα έκαναν την καθιερωμένη τους προθέρμανση, στην συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι με τη μπάλα σε υπό ομάδες.

Από πλευρά απουσιών, ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε στην διάθεση του, τους Καραμάνο και Μαρμεντίνι που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης η ΠΑΕ Λαμία έκανε γνωστό μέσα από ανακοίνωση της, πως μετά από καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο, τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικά στον Covid.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Σε καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο για τη διασπορά του Covid-19, βρέθηκαν θετικά 3 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο γι’ αυτούς και αύριο θα πραγματοποιηθούν νέα τεστ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x