Stoiximan Super League

Λάρσον: «Στόχος μου ο ΟΦΗ να μπει στα playoffs»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ, παραχώρησε ο Έρικ Λάρσον, δηλώνοντας ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να μπει στα playoffs.

Ο Έρικ Λάρσον είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (16/8) ανακοινώθηκε από την ομάδα της Κρήτης.

Ο 31χρονος Σουηδός μπακ, στη συνέχεια παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, όπου αρχικά ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα παίξω για τον ΟΦΗ. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους. Ήταν πολλοί οι παράγοντες που με έκαναν να έρθω. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, ενθουσιάστηκα που θα ερχόμουν να αγωνιστώ στην Ελλάδα και τη Super League, να αποκτήσω νέες εμπειρίες γιατί ήμουν για 12 χρόνια στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας και τώρα ανυπομονώ να αρχίσω εδώ».

Στην συνέχεια μίλησε για τους στόχους της ομάδας, δηλώνοντας: «Στόχος μου για τη νέα σεζόν είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει νίκες. Θέλουμε να τερματίσουμε στους πρώτους έξι και να μπούμε στα play offs».

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Έρικ Λάρσον:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x