Stoiximan Super League

Λε Ταλέκ: «Ίσως με περιμένει μια νέα πρόκληση, αλλά…»

Μπερδεμένος σε κάθε περίπτωση παρουσιάζεται ο Αντονί Λε Ταλέκ σε ό,τι αφορά το μέλλον του στον Ατρόμητο, όπως φαίνεται και από τις τελευταίες του αναρτήσεις σε κοινωνική σελίδα δικτύωσης.

Το μέλλον του Αντονί Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα… Η ομάδα του Περιστερίου του έχει προτείνει μείωση αποδοχών της τάξης του 15%-20% για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του, με τον αστερίσκο ότι αν οι «κυανόλευκοι» τερματίσουν στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, τότε θα εισπράξει κανονικά όλο το ποσό.

Η διορία που του είχε δώσει η διοίκηση για να βρει προτάσεις και να αποχωρήσει –εφόσον το ήθελε κι ο ίδιος- έχει εκπνεύσει και πλέον επιζητείται οριστική κατάληξη του θέματος, για να γνωρίζουν και οι δύο πλευρές το πώς θα προχωρήσουν.

Όπως φαίνεται ο ίδιος είναι πολύ μπερδεμένος, καθώς ναι μεν επιζητά νέες προκλήσεις για την καριέρα του, αλλά και η ζωή στην Ελλάδα μόνο ασυγκίνητο δεν τον αφήνει. Αυτό έχει αναρτήσει ουσιαστικά στην προσωπική του σελίδα στο Twitter, ενώ παράλληλα τις τελευταίες ώρες «ανακυκλώνει» ειδήσεις από σελίδες του εξωτερικού, που αφορούν το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, στις 21 Ιουλίου ο Γάλλος έγραψε ότι είναι μπερδεμένος, προσθέτοντας: «Ίσως μια νέα πρόκληση με περιμένει σύντομα. Αλλά μου αρέσει πολύ η Ελλάδα».

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Λε Ταλέκ δεν έχει ειδοποιήσει τη διοίκηση των Περιστεριωτών ότι έχει βρει πρόταση και από τον Ατρόμητο περιμένουν την απάντησή του για την οριστική κατάληξη του θέματος.




Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x