Stoiximan Super League

Λεάλι: «Χαίρομαι που βοήθησα»

Ικανοποιημένος που με τις επεμβάσεις του βοήθησε τον Ολυμπιακό να κρατήσει το μηδέν στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (0-0) δήλωσε ο Νικόλα Λεάλι.

Ο Νικόλα Λεάλι αναγνώρισε πως στον βαρύ αγωνιστικό χώρο της Τρίπολης ο Ολυμπιακός ήταν δύσκολο να πάρει τη νίκη και αναφέρθηκε στη δική του απόδοση.

«Ήταν πολύ περιορισμένες οι δυνατότητες για να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που ήμουν εκεί που έπρεπε και βοήθησα την ομάδα μου. Τώρα, το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου, που θα παίξουμε κόντρα στη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματα, την Ξάνθη», τόνισε ο Ιταλός γκολκίπερ.

Ερωτηθείς αν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του απάντησε: «Δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαν το πω αυτό. Πάντα η απόδοση ενός παίκτη εξαρτάται από το αποτέλεσμα. Οπότε αν το βλέπετε έτσι, ίσως».

Τέλος, για τους πολλούς νεαρούς που έπαιξαν στο ματς της Τρίπολης για τον Ολυμπιακό είπε: «Πράγματι, ήταν μια άμυνα πολύ νέα. Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι καταφέραμε να μη δεχθούμε γκολ. Τα παιδιά είναι όλα πάρα πολύ καλά. Το αποτέλεσμα φυσικά δεν εξαρτάται μόνο από τους νέους, αλλά γενικά από όλη την ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους συμπαίκτες μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x