Stoiximan Super League

Αφιέρωσαν τη νίκη επί του Αστέρα στον Γιάννη Πετράκη οι παίκτες του Λεβαδειακού

Στον προπονητή τους Γιάννη Πετράκη που απουσίαζε από τον πάγκο αφιέρωσαν τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη οι παίκτες του Λεβαδειακού.

Σαν «γροθιά» είναι ενωμένοι παίκτες και τεχνικό επιτελείο στον Λεβαδειακό.

Η ομάδα της Βοιωτίας πήρε σημαντική νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα με σκορ 1-0 και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην Stoiximan Super League, έχοντας ωστόσο μια σημαντική απουσία.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πετράκη ο οποίος δεν βρέθηκε στον πάγκο του Λεβαδειακού καθώς ταλαιπωρείται από ίωση με τον βοηθό του, Γιάννη Κατσούλη να τον αντικαθιστά.

Μετά το τέλος του ματς τόσο οι παίκτες όσο και ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός αφιέρωσαν τη νίκη στον έμπειρο προπονητή του Λεβαδειακού ο οποίος δεν κατάφερε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αρκαδία.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Κατσούλη:
«Πολύ σημαντική νίκη για εμάς, τα παιδιά έδωσαν το 100%, ήταν υπέροχοι, αφιερώνουμε τη νίκη στον Γιάννη Πετράκη που είχε μια ίωση και δεν ήταν μαζί μας. Νομίζω στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα, είναι η ομάδα που ονειρεύεται ο κόουτς με ορμή, ταχύτητα, χαρακτηριστικά μέσα στο παιχνίδι που πιστεύω μας κάνουν νικητές, συνεχίζουμε δεν κάναμε κάτι, έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια πολύ σημαντικά για εμάς»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x