Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε τον Εμμανουηλίδη ο Λεβαδειακός

Συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών υπέγραψε ο Εμμανουηλίδης με τον Λεβαδειακό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την απόκτηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση του Λεβαδειακού…

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Εμμανουηλίδη για τα επόμενα δύο χρόνια.
Γεννημένος στις 24/10/2000, αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού κι έχει ήδη σημαντικές παραστάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες μετρώντας συνολικά 36 συμμετοχές και 12 γκολ, γαλουχήθηκε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, στον οποίο αγωνίστηκε για τρία χρόνια.
Ενδιάμεσα φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου και μάλιστα αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος εκείνης της αγωνιστικής σεζόν, ενώ το 2021 μετακόμισε στην Ολλανδία για την Φορτούνα Σιτάρντ. Επόμενος σταθμός του ήταν η Δανία, όπου για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε με την Βέιλε, πριν επιστρέψει πέρυσι στην Ελλάδα για τον Αστέρα Τρίπολης, κάνοντας μία γεμάτη χρονιά με 30 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ.
Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται με το Νο.17.
Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Λεβαδειακού, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x