Stoiximan Super League

Ισόπαλοι στην Αλίαρτο Λεβαδειακός και Ατρόμητος

Ατρόμητος και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι στη Αλίαρτο, στο τελευταίο φιλικό για τις δύο ομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Λεβαδειακός και Ατρόμητος έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 σε φιλικό αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου, ματς που είχε χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να έχει μια σχετική πρωτοβουλία κινήσεων στην επίθεση αλλά και να κρατάει περισσότερο την μπάλα στα πόδια του. Στο 38' ο Μουνίθ άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες με πολύ όμορφο πλασέ κάνοντας το 0-1. Το δεύτερο μέρος διαφοροποιήθηκε ελαφρώς με τον Λεβαδειακό να ψάχνει το γκολ και να το βρίσκει στο 65' με το Συμελίδη. Η σημαντικότερη φάση της αναμέτρησης μετά την ισοφάριση ήταν ένα δοκάρι του Ατρομήτου στο 72' με τον Σουάρεθ.

Ο Κρις Κόλμαν ξεκίνησε με τον Γιαννιώτη στην εστία, τους Οικονομίδη, Σουάρεθ, Μαυρομμάτη και Ντε Μποκ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, τους Γκονσάλες, Κουέν και Μουνίθ στον άξονα, τους Κλωναρίδη και Ρομπάιγ στα άκρα και τον Κιάρτανσον στην κορυφή της επίθεσης.

Για τους Βοιωτούς αγωνίστηκαν οι Μάρκοβιτς, Τζημόπουλος (70' Λιάγκας), Βινίσιους, Παναγιώτου (70' Μπαχανάκ), Κωνσταντινίδης (70' Ντεντάκης), Μεχία (70' Μπελμόντ), Χάμοντ (70' Βουτσάς), Νίκας (46? Λούα Λούα), Μουτίνιο (70' Ρεγκίς), Δούμτσιος (70' Μπαρμπόσα, 82' Τσιριγώτης), Βρακάς (65' Συμελίδης).

Η σύνθεση του Ατρόμητου:

Γιαννιώτης, Οικονομίδης, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης (80’ Χατζηισαΐας), Ντε Μποκ (75’ Αθανασίου), Γκονζάλες, Μουνίθ (70’ Έρλινγκμαρκ), Κουέν, Κλωναρίδης, Ρομπάιγ (80’ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (65’ Τζαβίδας)

Το γκολ του Ατρόμητου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x