Stoiximan Super League

Λεβαδειακός-ΟΦΗ: Τελευταία «ζαριά» ενόψει playouts!

Λεβαδειακός και ΟΦΗ τίθενται αντιμέτωποι στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League (19:00, Novasports 4, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM).

Την τελευταία τους «ζαριά» ενόψει των πλέι-άουτ ρίχνουν σήμερα (19:00, Novasports 4, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM), Λεβαδειακός και ΟΦΗ για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Oι δύο ομάδες δεν έχουν ελπίδες για την είσοδο τους στα playoffs ωστόσο η νίκη θα τους δώσει βαθμολογικό κίνητρο για το μίνι πρωτάθλημα των θέσεων 7 με 14. Ο γηπεδούχος Λεβαδειακός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετρώντας 14 βαθμούς σε 25 παιχνίδια και αγνοεί τη νίκη από τις 28 Δεκεμβρίου και το 1-0 κόντρα στον Ιωνικό. Η ομάδα της Βοιωτίας έχει απολογισμό δύο νίκες, οκτώ ισοπαλίες και 15 ήττες και με «τρίποντο» θα πάρει βαθμολογική ανάσα στη «μάχη» του υποβιβασμού, ενώ προέρχεται από τη συντριβή στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό με 6-0.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Πετράκης, δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς τον Βρακά λόγω τραβήγματος, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Σακό και Λούα Λούα που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν. Αντίθετα στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, τέθηκαν ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και ο Τζημόπουλος.

Η αποστολή του Λεβαδειακού:
Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Μπελμόντ, Τόρο, Χάμοντ, Μεχία, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχο, Γιαννιώτα, Δούμτσιο, Λιάγκα, Νίκα, Ντεντάκη, Παναγιώτου, Συμελίδη, Τζημόπουλο, Τσάπρα, Σαχπεκίδη, Γερεμέγεφ, Παζ.

Από την άλλη μεριά ο ΟΦΗ ταξιδεύει στη Βοιωτία για το «διπλό» μετά και την ήττα στο Ηράκλειο από την ΑΕΚ με 3-0. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας βρίσκεται στην 9η θέση με 26 βαθμούς και με συγκομιδή έξι νίκες, οκτώ ισοπαλίες και 11 ήττες. Μάλιστα οι Κρητικοί αν επικρατήσουν στη Λιβαδειά θα έχουν ελπίδες ακόμη και για την άτυπη πρωτιά στα πλέι-άουτ σε περίπτωση που ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός ηττηθούν την ίδια ώρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΟΦΗ ταξίδεψε Λειβαδιά με αρκετές απουσίες, καθώς οι Φελίπε, Γρίβας και Βασίλης Σηφάκης ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ εκτός έμειναν και οι τιμωρημένοι Μεγιάδο και Βούρος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:
Μανδάς, Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Θοράρινσον, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Γιοχού, Διαμαντής, Περέα, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Ντζου

Πιθανές ενδεκάδες:
Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ- Βινίσιους, Βήχος, Ντεντάκης, Τζημόπουλος- Παναγιώτου, Συμελίδης, Νίκας- Μπελμόντ, Τορό, Γιαννιώτας

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς- Λάρσον, Μπαλογιάννης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Γιαννούλης- Ντιουσέ, Μπάκιτς- Τοράλ, Ντίκο, Τσιλιανίδη

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Δημητριάδης, Σαμοΐλης

4ος διαιτητής: Ματσούκας

VAR: Κουμπαράκης,

ΑVAR: Τριανταφύλλου.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει στο Ηράκλειο 2-1 για την 13η αγωνιστική με τα γκολ των Νέιρα και Ντουρμισάι, με τον φορ των Κρητικών να πετυχαίνει και αυτογκόλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x