Stoiximan Super League

Συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ο Λεβαδειακός

Δίπλα στους μαθητές της πόλης του βρέθηκε ο Λεβαδειακός, συμμετέχοντας στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022!

Στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022 συμμετέχει ο Λεβαδειακός, με αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Λιάγκα, Γιώργο Νίκα, Αλφρέδο Μεχία και Παναγιώτη Συμελίδη, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών, κ. Νίκο Καραγιαννίδη, να επισκέπτονται τρία δημοτικά σχολεία της Λιβαδειάς.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα μέλη του Λεβαδειακού για τις αξίες και τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει ο αθλητισμός, τόσο στη σωματική τους υγεία, όσο και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός συμμετέχει στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022 και για μία ακόμα φορά βρέθηκε δίπλα στους μαθητές της πόλης μας.

Αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές μας Παναγιώτη Λιάγκα, Γιώργο Νίκα, Αλφρέδο Μεχία και Παναγιώτη Συμελίδη, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Λεβαδεικού, κ.Νίκο Καραγιαννίδη, βρέθηκαν σε τρία σχολεία της Λιβαδειάς, το 7ο, το 8ο και το 10ο Δημοτικό.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές μας και τον κ.Καραγιαννίδη για τις αξίες και τα οφέλη του Αθλητισμού, τόσο για τη σωματική υγείας, όσο και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Παράλληλα σε κάθε σχολείο δώρισε η ομάδα μας συμβολικά και από μία μπάλα, για τις δραστηριότητες των παιδιών»
.

Λεβαδειακός: Πήρε μέρος Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Λεβαδειακός: Πήρε μέρος Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Λεβαδειακός: Πήρε μέρος Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Λεβαδειακός: Πήρε μέρος Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x