Stoiximan Super League

Λεμονής: «Μας ικανοποιεί ο βαθμός»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Άρη, βάσει της εξέλιξης του αγώνα, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Τάκης Λεμονής.

Ευχαριστημένος από τον βαθμό που πήρε ο Λεβαδειακός απέναντι στον Άρη (1-1), έμεινε ο Τάκης Λεμονής. Ο τεχνικός των Βοιωτών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του Καπό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι:
«Ηρθαμε για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, η δουλειά μας ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη σε μια έδρα που μπορεί να αλλάξει την πορεία του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό, όμως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ο βαθμός μας ικανοποιεί. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε 2-3 ξεκάθαρες φάσεις, δε γυρίσαμε τη μπάλα όμως καλά. Γενικά, δεν κλειστήκαμε, και νομίζω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το αν είχε σχεδιάσει να χτυπήσει τον ΑΡΗ στα στημένα: «Πιστεύω ότι δεν είναι το πιο δυνατό σημείο του ΑΡΗ, χτυπήσαμε σε αυτό τον τομέα και τα καταφέραμε».

Για τον Καπό: «Είναι ένας ποιοτικός παίκτης με παραστάσεις και χρειάζεται χρόνο για να έρθει σε καλό».

Για το πως είδε τον Άρη: «Φάνηκε πιο ζωντανός, αλλά θεωρώ ότι είναι και θέμα εμπειρίας. Εχει μια φανέλα βαριά και ίσως κάποια παιδιά επηρεάζονται όταν δεν είναι ευνοϊκά τα πράγματα. Ωστόσο έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα τον κόσμο του, ο οποίος σήμερα στάθηκε με μοναδικό τρόπο στο πλευρό του και τον έσπρωξε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x