Stoiximan Super League

Ιωνικός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Λένις, κοιτάζει και για επιθετικό

Στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Ιωνικό βρίσκεται από την Πέμπτη (5/8) ο Λένις, με τους Νικαιώτες να ψάχνουν και τον αντικαταστάτη του Γιάννη Ιατρούδη.

Έτοιμος να ολοκληρώσει την απόκτηση του Ρεϊνάλντο Λένις είναι ο Ιωνικός. Οι «κυανόλευκοι» είδαν την Πέμπτη (5/8) τον 29χρονο Κολομβιανό εξτρέμ να φτάνει στην Ελλάδα, αφού δόθηκε λύση στο ζήτημα της εξασφάλισης της βίζας του. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων, αναμένεται το σφράγισμα της συμφωνίας με τις σχετικές υπογραφές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λένις έχει μείνει από τον περασμένο Φεβρουάριο ελεύθερος από την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, με τη φανέλα της οποίας σημείωσε τρία τέρματα σε εννιά συμμετοχές. Συνολικά, ο δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μόνο σε κλαμπ της Λατινικής Αμερικής και συγκεκριμένα στις Αρχεντίνος Τζούνιορς (45 συμ., 6 γκολ / 3 ασίστ), Σπορτ Ρεσίφε (39 συμ., 2 γκολ / 4 ασίστ), Ατλέτικο Νασιονάλ (24 συμ., 3 γκολ / 3 ασίστ) και Μπάνφιλντ (21 συμ., 5 γκολ / 3 ασίστ), καθώς φυσικά και στην τέως ομάδα του.

Πλέον, μετά κι από αυτήν τη μεταγραφική κίνηση, οι νεοφώτιστοι θα στραφούν στην απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Ιατρούδη, που επέστρεψε στην ΑΕΚ, προκειμένου να ενταχθεί στην ΑΕΚ Β'.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x