Πλήρη συναίσθηση του λάθους του μετά την πρόκριση επί της Βίντι έδειξε να έχει ο Μάρκο Λιβάγια.
Μιλώντας σε κροατική ιστοσελίδα, ο επιθετικός της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι είχε δίκιο ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την… κατσάδα που του έκανε μετά την αποβολή του, η οποία θα τον αφήσει εκτός κάποιων αγώνων του Champions League.
««Δεν συζητήσαμε πολύ, απλά με ρώτησε: "Τι θέλεις, όλοι εδώ σε λατρεύουν, περίμενες το Champions League με τόσο μεγάλη προσμονή και τώρα θα χάσεις τρία παιχνίδια". Ξέρω ότι έχει δίκιο και απολογήθηκα. Συνέβη, δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα. Ήμουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσω και ξεκίνησε (σ.σ: ο Λάζοβιτς) επίθεση εναντίον μου.
Δεν ήταν ακριβώς αυτό που φάνηκε από την τηλεόραση. Όλοι είδαν την κλωτσιά, αλλά ο συμπαίκτης μου τον εμπόδισε και του μπλόκαρε το χέρι. Ο Λάζοβιτς έδειξε το χέρι του στον διαιτητή και ο διαιτητής όταν το είδε ματωμένο, πιθανώς να νόμισε ότι εγώ του του το είχα κάνει και γι' αυτό μου έδειξε την κόκκινη κάρτα»», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






