Stoiximan Super League

Λιβάι Γκαρσία: «Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε πλάκα»

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για την αντίδραση που ψάχνει η ΑΕΚ στο σαββατιάτικο (17/9) ματς με τον Παναιτωλικό.

Πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για να αντιστρέψουν την ψυχολογία μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι οι παίκτες της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο 24χρονος επιθετικός μίλησε για την αντίδραση που ψάχνουν οι «κιτρινόμαυροι» στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά, ολα όσα ειπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Για να είμαστε ειλικρινείς, ξέρουμε ήδη τι έγινε στο παιχνίδι. Έχουμε πει ό,τι είναι δυνατόν να ειπωθεί. Έχουμε παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ κι αν μπορούν να βγάλουν αντίδραση στη συνέχεια: «Είμαστε όλοι άντρες. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε πλάκα. Προπονηθήκαμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα, ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη δοκιμασία και θα προσπαθήσουμε να την φέρουμε εις πέρας. Κάναμε καλές προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς».

Για τον Παναιτωλικό: «Είναι μια καλή ομάδα. Την έχουμε μελετήσει. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες και πρέπει να πάμε εκεί για να βγάλουμε όσα έχουμε δουλέψει. Είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να πάμε να παλέψουμε».

Για το γεγονός ότι χρησιμοποιείται συχνά στην κορυφή της επίθεσης: «Νιώθω άνετα. Ο προπονητής με έχει συμβουλέψει σχετικά με το τι περιμένει από εμένα, για το τι θέλει από εμένα. Ειλικρινά, νιώθω άνετα. Όπου παίζω και όποτε παίζω θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, θα δίνω το 100%».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x