Stoiximan Super League

Λίγη χαρά στον κόσμο του...

Σοβαρός, παρά τον υποβιβασμό, ήταν ο Εργοτέλης στο φιλικό με τον Ηρόδοτο, καθώς επικράτησε 2-1 και έδειξε ότι θέλει να δώσει λίγη χαρά στον κόσμο του στο Κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό.

Με τον Γιοσούφ να πετυχαίνει δύο γκολ, ο Εργοτέλης επικράτησε 2-1 του Ηροδότου στο φιλικό (70λεπτο) παιχνίδι που διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο το απόγευμα της Τετάρτης και έδειξε ότι παρά τον υποβιβασμό, υπάρχει διάθεση για ποδόσφαιρο από τους παίκτες του, στέλνοντας... μήνυμα στον Λεβαδειακό για την Κυριακή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35΄με τον Κοιλιάρα, όμως, χάρη στα δύο γκολ του Νιγηριανού στο δεύτερο 35λεπτο, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη πήρε τη νίκη.

Οι Καβουσάκης, Τζανακάκης και Μπουρσέλης δεν αγωνίστηκαν για τους γηπεδούχους καθώς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ, χρησιμοποιήθηκαν οι Βογιατζής, Σηφάκης, Γενιτσαρίδης, Χαρκουτσάκης και Γεωργαντόπουλος από την Κ20.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Δερμιτζάκης, Γενιτσαρίδης, Γιοβάνοβιτς, Λουβιόν, Λυκογιάννης, Κοζορώνης (21’ Βογιατζής), Χαντί, Γκέντσογλου, Καλέ, Χουλά, Ολαϊτάν.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σαράνοφ, Ρέντζας, Σηφάκης, Γκορκς, Πίτσος, Καζναφέρης, Μπόε – Καν, Μπρούνο, Γιουσούφ, Λεονάρντο (60’ Γεωργαντόπουλος), Τζίλας.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παπαδάκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης (36’ Χατζηβασίλης), Αχιλλέως, Προτογεράκης (36’ Σκουλάς), Μαυρίδης (36’ Ι.Χρυσοφάκης), Προβιδάκης, Κούρτι, Κοιλιάρας, Μωραΐτης, Πήλιος (36’ Μεράι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x