Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή στο Αγρίνιο, πανηγυρίζοντας την επιβλητική νίκη με 5-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, έχοντας για πρωταγωνιστή της τον Λιούμπισιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και σέρβιρε δύο ασίστ!
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κροάτης στάθηκε στην πρόοδο που παρουσιάζει η ομάδα του, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, ευχαριστώντας την ομάδα και την οικογένειά του για την στήριξη που του παρείχαν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Γνωρίζαμε ότι στην έδρα του Παναιτωλικού δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι θα έρθει το πρώτο γκολ. Μετά το παιχνίδι άνοιξε. Συνεχίζουμε. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη».
Για το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ και τη χημεία που πλέον φαίνεται να υπάρχει: «Έχουμε έναν νέο προπονητή. Πάντα μια ομάδα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στα θέλω του προπονητή. Βλέπω δυο μήνες ότι υπάρχει πρόοδος. Βελτιωνόμαστε. Σκοράρουμε πιο εύκολα. Είμαστε σε καλό δρόμο».
Για τη νέα θέση, προς τα δεξιά, που έπαιξε και την προσωπική του απόδοση: «Βλέπετε την προσπάθειά μου μέσα στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος όποτε παίρνω λεπτά συμμετοχής. Σήμερα περισσότερο που έπαιξα 90 λεπτά. Συνεχίζω να προπονούμε σκληρά και να πιέζω τον εαυτό μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και την ομάδα που με στήριξαν τους τελευταίους μήνες. Δεν ήταν και οι καλύτεροι για εμένα. Όλοι πανηγύρισαν τα γκολ μου, είδα πόσο ένθερμα. Είμαι πολύ χαρούμενος και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






