Stoiximan Super League

Λόπες: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και με σοβαρότητα σε όλο το ματς»

«Κάθε παίκτης σκέφτεται πως έχει ένα έξτρα κίνητρο γιατί ένα ντέρμπι πάντα θέλεις να το κερδίσεις»...

Συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του σημερινού μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πρέπει να έχουν όλοι στην ΑΕΚ ανέφερε ο Έλντερ Λόπες για να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα στη Λεωφόρο.

«Ήταν μια εβδομάδα την οποία χρειαζόμασταν μετά από πολύ καιρό γιατί αν τη συγκρίνουμε με το τελευταίο διάστημα δεν μεσολαβούσε κάποιο ματς. Το προηγούμενο διάστημα αυτό που κάναμε ήταν να παίζουμε και να κάνουμε αποκατάσταση. Μπορέσαμε να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που θέλαμε να βελτιωθούμε. Νομίζω πως ήταν μια πολύ παραγωγική εβδομάδα για εμάς», τόνισε ο Πορτογάλος αριστερός μπακ και συνέχισε:

«Κάθε παίκτης σκέφτεται πως έχει ένα έξτρα κίνητρο γιατί ένα ντέρμπι πάντα θέλεις να το κερδίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και με σοβαρότητα να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Εκτός από τους τρεις βαθμούς είναι πολύ σημαντικό και το γόητρο», ανέφερε και συνέχισε αναφερόμενος στον κόσμο...

“Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος, το ίδιο νιώθω και εγώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x