Stoiximan Super League

Λόπεθ: «Οι διαιτητές θέλουν σεβασμό, αλλά δεν σέβονται όλες τις ομάδες - Ο VAR έβαλε τις γραμμές όπου ήθελε»

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία στο παιχνίδι του Βόλου με τον Ατρόμητο είχε ο Άνχελ Λόπεθ.

Εμφανώς δυσαρεστημένος από τη διαιτησία ήταν ο Άνχελ Λόπεθ στις δηλώσεις μετά την ήττα του Βόλου από τον Ατρόμητο με 2-1.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στο πρώτο γκολ, τονίζοντας πως ο ρέφερι του αγώνα, Στέφανος Κουμπαράκης, δεν σεβάστηκε τους γηπεδούχους, ενώ υπογράμμισε πως «οι διαιτητές θέλουν σεβασμό, αλλά δεν σέβονται όλα τα σωματεία».

«Ξεκινήσαμε καλά, σημειώσαμε ένα γκολ. Ο VAR έβαλε τις γραμμές όπου ήθελε, ο διαιτητής δεν μας σεβάστηκε. Σε κάθε παιχνίδι τα ίδια. Με την ΑΕΚ ήταν ένα πέναλτι που κανείς δεν το είδε, ακόμη και η ΑΕΚ δεν παραπονέθηκε. Εδώ με τον Παναθηναϊκό, η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπερνάρ με το αποτέλεσμα στο 0-0, δεν έδωσε ο διαιτητής τίποτα. Με τον ΠΑΟΚ σημειώσαμε ένα γκολ αλλά ακυρώθηκε, ο διαιτητής παραδέχθηκε σε μένα ότι δεν ήταν τίποτα και ο var εκείνου του αγώνα μας έπαιξε με την ΑΕΚ.

Οι διαιτητές θέλουν σεβασμό αλλά δεν σέβονται όλα τα σωματεία. Δεν καταλαβαίνω τότε γιατί τα έξι πρώτα σωματεία δεν παίζουν μεταξύ τους στο πρωτάθλημα και ας αφήσουν τους υπόλοιπους να παίξουμε μεταξύ μας. Στις καθυστερήσεις ο Σιέλης έμεινε δύο λεπτά στο έδαφος αλλά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη στο 7ο λεπτό, δεν κράτησε έξτρα χρόνο. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν…
».

Όσο για τις μεταγραφές: «Τους τελευταίους 2 μήνες παίζουμε κάθε τρία ημέρες. Χρειαζόμαστε παίκτες, έχουμε 15-16 παίκτες, δεν έχουμε άλλους παίκτες. Χρειαζόμαστε παίκτες, περιμένουμε μεταγραφές»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x