Stoiximan Super League

Λόπεθ: «Δεν ξέρω ακόμη γιατί έφυγα από τον Ατρόμητο, ρωτήστε τον Σπανό»

Στον ιδιοκτήτη του Ατρομήτου έριξε το μπαλάκι για τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την ομάδα.

Άγνοια για τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από τον Ατρόμητο δήλωσε ο Άνχελ Λόπεθ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης. Ο Ισπανός προπονητής ανέφερε ότι δεν γνωρίζει γιατί τελικά απολύθηκε από την ομάδα του Περιστερίου προσθέτοντας... «Αυτή η ερώτηση είναι για τον κ.Σπανό, δεν είναι για εμένα. Έμεινα έκπληκτος που έφυγα από τον Ατρόμητο μετά από τρεις αγωνιστικές, ειδικά μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λόπεθ στο Metrosport.

Για τον Βόλο:

«Ο Βόλος αυτή τη σεζόν έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και περισσότερους παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Μεγάλωσε ως σύλλογος, ανέβασε την απόδοσή του και θα δούμε ένα ανταγωνιστικό Βόλο στην Τούμπα. Δε νομίζω πως παίζει καλύτερα φέτος αλλά είπα και νωρίτερα πως έχει μεγαλύτερο ρόστερ. Κανείς δεν ξεχνάει τα αποτελέσματα που πήραμε πέρυσι και την 7η θέση που τερματίσαμε, είχαμε μια θαυμάσια πορεία. Είμαι περήφανος που συμμετείχα στην ανάπτυξη του Βόλου».

Για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου:

«Τον ξέρω καλά τον Λουτσέσκου από τη Ρουμανία, είναι προπονητής που του αρέσει η τακτική, είναι δουλευταράς, θα χτίσει μια πολύ καλή ομάδα ξανά. Εχει πάθος και πολύ καλό παρελθόν στον ΠΑΟΚ».

Για τον 32χρονο προπονητή του Βόλου, Αμπασκάλ, και την τακτική του Μπέου να παίρνει νέους προπονητές:

«Μου αρέσει πολύ η τακτική του προέδρου του Βόλου, οι νέοι προπονητές έχουν πάθος, ενέργεια, έχουν ακαδημαϊκό προφίλ, έχουν εμπειρία από τις καταστάσεις που ζουν. Βλέπετε και στη Μπάγερν Μονάχου υπάρχει ένας νέος προπονητής, ο Νάγκελσμαν, είναι καιρός για τους νέους προπονητές να λάμψουν.
Δεν νομίζω πως θα παίξει η εμπειρία του Λουτσέσκου ρόλο στο ματς ΠΑΟΚ-Βόλος, αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι οι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για το παιχνίδι, έχει φιλόδοξη και ανταγωνιστική ομάδα. Και εμείς πέρυσι παίξαμε με τον ΠΑΟΚ και αν δεν ήξερε κάποιος μπορεί αν έβλεπε πως παίζαμε μπορεί να νόμιζε πως εμείς ήμασταν ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ ο Βόλος».

Για τον Μπέο:

«Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω προπονητής στην Ελλάδα, τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση και εκείνος με εκτιμούσε, είχαμε πολύ καλή συνεργασία».

Για τον λόγο που έφυγε από τον Ατρόμητο:

«Αυτή η ερώτηση είναι για τον κ.Σπανό, δεν είναι για μένα. Έμεινα έκπληκτος που έφυγα από τον Ατρόμητο που έφυγα μετά από μόλις τρεις αγωνιστικές, ειδικά μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα. Ολοι στην ομάδα έβλεπαν τον τρόπο που δούλευα, δεν καταλαβαίνω γιατί έφυγα, ήγαν μια απόφαση του προέδρου και έπρεπε να την δεχθώ.
Χάσαμε δύο παιχνίδια, αν και ξεκινήσαμε καλά με την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν αξίζαμε την ήττα από τον Παναιτωλικό, με τον Βόλο παίξαμε επιθετικά, δεν μπορεί να αξιολογήσεις κάτι μόνο σε τρεις αγώνες, είχαμε 15 νέους παίκτες και σε κάθε παιχνίδι έπαιζαν 9-10 νέοι παίκτες στην ενδεκάδα. Είμαι λυπημένος που έφυγα από την ομάδα, ήταν μια πρόκληση για μένα ο Ατρόμητος. Μετά τον βόλο έκανα ένα βήμα παραπάνω, δεν υπήρχε η υπομονή. Η ομάδα, οι παίκτες ήταν στο πλευρό μου και οι παίκτες ήταν λυπημένοι από την απόλυσή μου, αυτό που συνέβη δεν θα με σταματήσει, θα με κάνει πιο δυνατό και θα με βοηθήσει να προχωρήσω ακόμη πιο μπροστά».

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα:

«Γιατί όχι; Εχω προπονήσει δύο ομάδες, ξέρω το πρωτάθλημα, ξέρω την κουλτούρα, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αλλά όλα εξαρτώνται από το πρότζεκτ. Αν θέλουν έναν μάγο προπονητή, δεν είμαι τέτοιος, είμαι ένας προπονητής που δουλεύει σκληρά. Ημουν σίγουρος πως είμαι στο σωστό δρόμο στον Ατρόμητο και το έβλεπαν και οι ποδοσφαιριστές».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1:

«ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό φέτος, ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος. Ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει περίπατο και αυτό θα είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x