Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Boost για την αυτοπεποίθησή μας το μηδέν στην άμυνα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην αυτοπεποίθηση που κερδίζει ο ΠΑΟΚ κρατώντας το «0» στην άμυνα, μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ.

Ευχαριστημένος με την εικόνα του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που πιέζει και κάνει δύσκολη την ανάπτυξη του αντιπάλου. Είναι πολύ οργανωμένη όταν έχει την μπάλα, πολύ ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

Κάναμε μια ωραία ενέργεια, καταφέραμε να κερδίσουμε το πέναλτι σε μια κόντρα επίθεση. Το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για εμάς όταν κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης και άφησε κάποια κενά στην άμυνά του
», σχολίασε αρχικά στην κάμερα του Novasports και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε για δεύτερο ματς να κρατήσουμε το μηδέν, αυτό δείχνει βελτίωση για τον τρόπο που στεκόμαστε και είναι boost για την αυτοπεποίθησή μας. Θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Πέρα από μια φάση στο κέντρο που κατάφερε να επιτεθεί, δεν δεχτήκαμε ιδιαίτερες φάσεις. Με χαροποιεί πολύ αυτό, μαζί με το ότι δεχτήκαμε τρία γκολ».

Για τον τρόπο παιχνιδιού: «Έτσι χτίζουμε αυτοπεποίθηση και τη νοοτροπία που θέλουμε να έχουμε. Αυτοί που αξιολογούν την κατάσταση είναι οι παίκτες και θα αποφασίσουν αν θα ξεκινήσει η επίθεση από πίσω. Λειτουργήσαμε καλά και στις δύο περιπτώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x