Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Άδικο αποτέλεσμα»

Δεν άξιζε την ήττα στη Λεωφόρο η Ξάνθη, βάσει της εικόνας της απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-0) ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που έκανε λόγο για ατομικά λάθη.

«Πρώτα από όλα είναι άδικο αποτέλεσμα. Στα πρώτα 65' ήμασταν καλύτεροι αλλά όταν έχεις ευκαιρίες σαν αυτές που είχαμε εμείς, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό του και δεν της εκμεταλλευτείς, είναι λογικό να έρθει το αποτέλεσμα. Αν δεν σκοράρεις και κάνεις λάθη ατομικά, από το οποίο ξεκίνησε το γκολ του Παναθηναϊκού, το πληρώνεις. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα πιστέψαμε πως δεν μπορούσαμε να αντιστρέψουμε το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός νίκησε γιατί ήταν έξυπνος καθώς εκμεταλλεύτηκε τα παραμικρά λάθη μας κι έπαιξε έξυπνα. Αντιθέτως εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τίποτα».

Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Για τα πλέι οφ είναι πλέον πολύ δύσκολα. Δεν ήταν καθόλου εύκολος ο δρόμος μέχρι τώρα, καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα αρκετά παιχνίδια πριν το τέλος, είχαμε και την διπλή πίεση από τα ματς του Κυπέλλου κάτι που δεν ήταν συνηθισμένο να κάνει ομάδα. Δεν είχαμε στόχο στην αρχή πέρα από να παραμείνει η ομάδα στην Super League όσο πιο γρήγορα γινόταν. Ούτε στόχο είχαμε να φτάσουμε στον ημιτελικό ή τον τελικό αλλά να το απολαύσουμε. Ήρθαμε εδώ να πάρουμε τους τρεις πόντους αλλά υπήρξαν και οι ψυχολογικοί παράγοντες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x