Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Αυτό που συνέβη είναι μαγικό - Αφιερωμένο στον κ. Σαββίδη»

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη με 2-1 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, περνώντας από το «Κλ. Βικελίδης» και επικρατώντας με 2-1 του Άρη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ευτυχισμένος μετά το παιχνίδι, τόνισε πως όλο αυτό που ζουν είναι κάτι μαγικό και στη συνέχεια αφιέρωσε τον τίτλο στον Ιβάν Σαββίδη.

«Αυτό που συνέβη είναι πραγματικά μαγικό. Αν λάβουμε υπόψη από πού ξεκινήσαμε, τις μηδαμινές πιθανότητες που μας έδιναν όλοι, όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για την ευρωπαϊκή πορεία μας.

Είναι φανταστική αυτή η πορεία που έχουμε κάνει. Ακόμη και σήμερα σ' ένα φανταστικό παιχνίδι που είχε κι αυτό δυσκολίες. Στα τελευταία 15' μείναμε με 10 παίκτες. Αντικατοπτρίζει μία σεζόν που είχαμε δυσκολίες, αλλά τις προσπεράσαμε. Είναι ξεχωριστό αυτό που συνέβη σήμερα, είναι ξεχωριστό και φανταστικό αυτό για μας.

Θέλω να επισημάνω πως ό,τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα και το σημερινό μας επίτευγμα ανήκουν στο αφεντικό μας, στον μεγαλομέτοχό μας, τον κ. Σαββίδη. Αυτός είναι που δημιούργησε την πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα, αυτός έφερε τους ποδοσφαιριστές μας.

Αφεντικό σ' ευχαριστώ πολύ. Είναι ένα βήμα παραπάνω αυτό για τον ΠΑΟΚ αυτή η σεζόν. Γίναμε πιο ευρωπαϊκή ομάδα, φτάνοντας για δεύτερη χρονιά σε τρία χρόνια στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι αυτό είναι δικό του επίτευγμα. Και πραγματικά του αξίζουν πολλά μπράβο και τον ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x