Stoiximan Super League

Ο Λουτέσκου έχει προνοήσει για το ενδεχόμενο απόλυσής του

Την πληροφορία ότι ο Λουτσέσκου έχει προνοήσει να βάλει στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μία ρήτρα... απόλυσης μεταφέρει ένα Ρουμάνος πρώην συνεργάτης του.

Αποδέχθηκε να μπει μια αρκετά υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά είχε και εκείνος... ανταπόδοση. Ο λόγος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος είπε το «ναι» στην απαίτηση του Δικεφάλου του Βορρά να μπει ένας όρος 7 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που έρθει πρόταση από άλλη ομάδα.

Ωστόσο όπως εκτιμά ο Ντίνου Ζόρζε, φίλος του Λουτσέσκου και συνεργάτης του στη Ραπίντ Βουκουρεστίού σε ένα podcast την ρουμάνικη ιστοσελίδα, prosport, η διοίκηση της ελληνικής ομάδας με τη σειρά της δέχθηκε να μπει άλλος ένας όρος, ευνοϊκός για τον Λουτσέσκου ο οποίος αφορά την αποδέσμευσή του εάν απολυθεί από τον ΠΑΟΚ.

«Ξέρει ότι τα πράγματα διαφέρουν σε σχέση με τέσσερα χρόνια πριν. Πρέπει να φτιάξει ένα σύνολο από την αρχή. Θα έβαλε και αυτός ρήτρα στην περίπτωση που θα απολυθεί, δεν θα δέχτηκε μόνο ρήτρα στην περίπτωση που θα φύγει», ανέφερε ο Ρουμάνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x