Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα, όχι όμως σε βαθμό χαλαρότητας»

Δηλώσεις λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (2/10, 21:30) μίλησε ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύ καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του.

Επιπλέον, εξέφρασε την πεποίθηση πως θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, προσθέτοντας πως περιμένει να φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων: «Οι διακοπές είναι διακοπές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά με τους ποδοσφαιριστές που έμειναν εδώ. Τις τελευταίες τρεις μέρες δουλέψαμε με όλο το γκρουπ, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, υπάρχει μία καλή ατμόσφαιρα, όχι όμως σε βαθμό χαλαρότητας. Η ομάδα έρχεται κοντά, οπότε είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για μας».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής τους μπορεί να μιλήσει για την ομάδα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με πολύ καλή οργάνωση και το παιχνίδι θα είναι πολύ ενδιαφέρον».

Για τα όσα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ τακτικά προκειμένου να πάρει τη νίκη: «Αυτά είναι πράγματα που θα πρέπει να μείνουν μέσα στην ομάδα».

Για το αν θεωρεί κομβικό το παιχνίδι: «Είναι το έκτο παιχνίδι, θα υπάρξουν ακόμη 30 παιχνίδια ακόμη να παιχθούν».

Για το γεμάτο γήπεδο που αναμένεται: «Ξέρω ότι θα υπάρχει μία φανταστική ατμόσφαιρα στο αυριανό παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να είναι χαρούμενοι οι φίλαθλοί μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x