Stoiximan Super League

Λουτσέσκου για Κωνσταντέλια: Περιμένετε, χρειάζεται χρόνο για να διαχειριστεί την πίεση που δέχεται

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ και την εξέλιξη του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Για την πίεση που δέχεται ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για την αντίδρασή του :«Τρελάθηκα γιατί δεν χειριστήκαμε καλά κάποιες καταστάσεις, κάναμε λάθη και δεν διαχειριστήκαμε την μπάλα σωστά σε σημεία που θα μπορούσε να τα εκμεταλλευτεί ο ΠΑΣ, που είναι πολύ καλή ομάδα. Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα κάποιες μπαλιές και γενικότερα το παιχνίδι.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα, μη νομίζεται ότι η αντίδραση ήταν κάτι διαφορετικό. Ιδιαίτερα μετά το παιχνίδι στο Ελσίνκι, το διαφορετικό γήπεδο και το ταξίδι αυτό μέχρι εδώ. Τους πίεζα γιατί ήθελα να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Θα μπορούσε να γίνει το 3-2 και να έχουμε την ομάδα να πιέζει ως το τέλος».

Για την εξέλιξη του Κωνσταντέλια: «Περιμένετε, περιμένετε. Ανάμεσα σε έναν παίκτη και τον προπονητή δεν χρειάζεται να δημιουργούμε καταστάσεις. Χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να διαταράξει τις ισορροπίες στον αντίπαλο αποτελεσματικά και να διαχειριστεί την πίεση που δέχεται σε αυτή την κατάσταση. Στο τέλος του είπα ότι παρότι ήταν πολύ καλός, ο καλύτερος ήταν ο Νάσμπερ. Είχαμε μια διαφορετική κουβέντα πριν το Ελσίνκι, αλλά είναι μι κατάσταση που χρειάζεται χρόνο γενικότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x