Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Είναι ντροπή η απόφαση, δίνονται χειρότερα πέναλτι σε ομάδες της Αθήνας»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε καυστικά την απόφαση του διαιτητή να μη δώσει πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Στην απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», χαρακτηρίζοντάς την «ντροπή».

«Το παιχνίδι πήγε όπως το περιμέναμε. Το ελέγξαμε, σκοράραμε ένα τυχερό γκολ, αλλά σε ένα σημείο που ελέγχαμε. Κάναμε κάποια λάθη στη συνέχεια, αντέξαμε στην πίεση, παρότι δεχτήκαμε το γκολ, ισορροπήσαμε μετά από αυτό. Πήραμε μία νίκη που αξίζαμε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV και πρόσθεσε:

«Θέλω να σταθώ στο σημείο του πέναλτι. Είναι ντροπή που δε δόθηκε! Είδαν την προηγούμενη εβδομάδα να δίνεται ένα πέναλτι στον Παναθηναϊκό, αφού προκάλεσαν τον τερματοφύλακα και δε δόθηκε το δικό μας σήμερα, που ήταν 10 φορές χειρότερο! Είναι ντροπή και από το VAR και από τον διαιτητή!

Έχω δει πολλές διαλέξεις… Δίνονται πέναλτι που είναι ντροπιαστικά και δε δίνονται άλλα. Ξέχασα να σημειώσω το πέναλτι του Κωνσταντέλια με τον Παναθηναϊκό, που το πήραν και πάλι πίσω με το VAR. Δίνονται πολύ χειρότερα πέναλτι για τις ομάδες της Αθήνας! Είναι πραγματικά ντροπή όλο αυτό!» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x