Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι»

Τέλειο παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα (0-4) ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 4-0 στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ.

«Προσπάθησα να το εξηγήσω πολλές φορές: Είναι δύσκολο για μας να έχουμε τα ματς στην Ευρώπη και όλες αυτές τις υποχρεώσεις αμέσως μετά στην Ελλάδα. Όλη μας η πνευματική ενέργεια είχε τελειώσει. Σήμερα κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, αρχίζοντας από την οργάνωσή μας στο γήπεδο. Όλα έχουν να κάνουν με την πνευματική ετοιμότητα. Οι αντιδράσεις που είχαμε ήταν σωστές, υπό άλλες συνθήκες ήταν πιο δύσκολο για μας. Όμως αύριο είναι μια άλλη μέρα, πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας», τόνισε.

Για το μηδέν που κράτησε ο ΠΑΟΚ στην άμυνά του, είπε: «Δεν έχει να κάνει με έναν παίκτη, αλλά με όλη την ομάδα και το πώς είμαστε τοποθετημένοι στο γήπεδο. Από εκεί κρίνεται αν θα φάμε γκολ ή όχι».

Τέλος, για τα μακρινά σουτ του ΠΑΟΚ που βρήκαν στόχο ανέφερε: «Υπάρχουν καταστάσεις και καταστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που σκοράρουμε από μακριά. Το κάναμε και με τη Λαμία. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει ή πώς, σημασία έχει να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας. Αυτό ήταν πρόβλημα για μας, πρέπει να μπαίνουμε με πίστη στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x