Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Τον έλεγχο του αγώνα τον είχε ο ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό από την έδρα του Παναθηναϊκού.

Με θετικό αποτέλεσμα έφυγε ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης από τη Λεωφόρο, μένοντας στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, με τους Θεσσαλονικείς να αξίζουν το τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Ηταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά και είχαν πιθανότητες να κερδίσουν. Αισθάνομαι πως ξεκινήσαμε με ένα ανώριμο λάθος που δώσαμε το γκολ στον αντίπαλο. Μετά το ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να μας βάλει πίεση, να παίξει με αντεπιθέσεις, αλλά τον έλεγχο τον είχε ο ΠΑΟΚ. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες για την απόδοσή τους από το 9ο λεπτά μέχρι και το τέλος.

Από αυτό που δεν είμαι ικανοποιημένος είναι για το λάθος που έγινε στο γκολ που δεχτήκαμε. Μας έλειψε κάτι στην τελική ενέργεια και πιστεύω πως μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το σημερινό ματς».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x