Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Δεν προβληματίζομαι από την εικόνα, προοδεύει ο ΠΑΟΚ»

Την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα εξέφρασε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην κάμερα της Nova.

Mε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova o Ράζβαν Λουτσέσκου ανέφερε πως ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα αποτελεί μια κακή παρένθεση ενώ τόνισε ότι η ομάδα του προοδεύει μέρα τη μέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

«Δεν μου δημιουργεί κάτι προβληματισμό σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Η εικόνα που έχω είναι ξεκάθαρη, είμαι 17 χρόνια προπονητής, μπορώ να ξεχωρίσω κάποια πράγματα. Είχαμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε, είμαστε μια ομάδα που συλλέγει εμπειρίες την δεδομένη στιγμή, είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που η ομάδα δημιουργεί και παράγει, οπότε δεν έχω κάποιον προβληματισμό»

Για την φετινή του συγκομιδή τόνισε:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος, αλλά παράλληλα δεν είναι και κάτι που μου δημιουργεί πρόβλημα. Σε ότι αφορά την ομάδα μου, μπορώ να σας πω ότι από τις προπονήσεις, έχουμε ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα γκρουπ που θα μπορούσαμε να έχουμε. Eίναι θετικό το γεγονός ότι η ομάδα προοδεύει, δημιουργεί πράγματα και θα είναι λάθος να πιστέψουμε ότι αυτή η ομάδα θα μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι, το αν θα παλεύει για τη νίκη είναι τελείως διαφορετικό κομμάτι»


Τέλος αναφέρθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό:

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, θα περιμένει οποιοδήποτε λάθος μας ο Λεβαδειακός, θα πρέπει και εμείς να εκμεταλλευτούμε το παραμικρό λάθος, την παραμικρή ευκαιρία που θα μας δοθεί για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x