Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Φτάνει! Τι θα γινόταν αν ήταν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ στη θέση μας;»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε θέση για το οφσάιντ γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης. «Συνεχιζόμενο σκάνδαλο εναντίον μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Χειμαρρώδης ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη Nova ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. O Ρουμάνος πήρε θέση για το οφσάιντ γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης και έκανε λόγο για συνεχιζόμενο σκάνδαλο που έχει στερήσει βαθμούς από τον «δικέφαλο του Βορρά».

«Τίποτα δεν είναι εντάξει. Αυτό που συνέβη είναι ένα σκάνδαλο, ένα συνεχιζόμενο σκάνδαλο εναντίον μας, εναντίον της δουλειάς μας, εναντίον της ομάδας μας. Έγινε ένα λάθος, που δεν είναι το πρώτο. Πριν δύο παιχνίδια ήταν το πέναλτι του Λεβαδειακού, απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν η κόκκινη κάρτα. Τώρα αυτό, ένα κλασικό πέναλτι και ένα οφσάιντ που ο βοηθός ήταν σε λάθος θέση και το VAR προσπάθησε να το κρύψει. Είναι τραγικό για εμάς, επιβεβαιώνει όσα λέω. Η ίδια ιστορία έγινε στον τελικό Κυπέλλου, με τον διαιτητή και τον VAR, ένας τίτλος που εκλάπη. Είναι πάρα πολλά. Πρέπει να είμαστε Θεοί για να τα καταφέρουμε. Παίζουμε το παιχνίδι μας, προσπαθούμε. Το παιχνίδι ήταν 2-1, δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο για να είμαστε τέλειοι, αλλά πρέπει να μας αφήσουν να παίξουμε. Παίζουμε καλό παιχνίδι, σκοράρουμε, τρώμε ένα γκολ, αν το παιχνίδι τελείωνε 2-1 θα είχαμε δύο παραπάνω πόντους. Σταματήστε να μας επιτίθεστε. Έχω μια ερώτηση. Αν αυτό το λάθος γινόταν σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ ή του Παναθηναϊκού πιστεύετε ότι θα ήταν το ίδιο; Όχι. Θα έμεναν πέντε λεπτά να καταλάβουν αν είναι οφσάιντ. Είναι πάρα πολλά, σταματήστε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι τρελός. Ίσως είμαι τρελός επειδή λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν λέω ψέματα, είναι η ωμή αλήθεια που ζω από το 2017 στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι εντάξει. Είμαστε μια ομάδα μονίμως που μας επιτίθενται, που τιμωρείται από τις αποφάσεις, από τους διαιτητές, από το VAR. Φτάνει! Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θέλω να ακούσω τον βοηθό, τον VAR. Τι λένε για τη φάση, ποια είναι η λογική τους στην απόφαση αυτή, να μετρήσουν ένα γκολ που έπρεπε να ακυρωθεί. Καταλαβαίνω ότι από τη NOVA υπάρχει λάθος, αλλά αυτά τα λάθη δεν τα βλέπω στο ποδόσφαιρο άλλων χωρών.

Έρχονται τώρα και λένε συγγνώμη. Πώς μας βοηθάει αυτό; Συγγνώμη για ποιο πράγμα; Για όλες αυτές τις σεζόν; Για το περσινό κύπελλο, για τους άλλους τίτλους που χάθηκαν για τον ΠΑΟΚ; Τι είναι αυτή η συγγνώμη; Θέλουμε σωστή αντιμετώπιση. Αν είμαστε καλοί στο γήπεδο να νικάμε, αν δεν είμαστε, να μη νικάμε
».

Για το τι είπε στους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ξέρετε τι τους είπα πριν το παιχνίδι; Ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να παίζετε και απέναντι στους διαιτητές αυτή τη σεζόν, απέναντι στο VAR. Να το καταλάβετε αυτό. Τους το είπα και την Κυριακή και τη Δευτέρα πριν το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι, αναλύσαμε τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα τα τελευταία λεπτά. Προχωράμε γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον. Αυτό είναι ένα διαφορετικό κομμάτι που έγινε να κάνει με εξωαγωνιστικά πράγματα. Με επιτροπές, διαιτητικές αποφάσεις, ομάδες που έχουν βοήθεια…

Η ΑΕΚ που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι μια ποιοτική ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες, με έναν φανταστικό προπονητή, που έχει δώσει ένα ιδιαίτερο στιλ στην ομάδα του και την ελπίδα ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο φέτος. Για εμάς και για αυτούς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι
».

Για το αν πιστεύει ακόμα πως η ομάδα του έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει τον τίτλο: «Ο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι, η καλύτερη θέση στην κατάταξη, να περάσουμε στον τελικό. Αυτοί είναι στόχοι. Για αυτό μπαίνουμε στο γήπεδο. Στο ποδόσφαιρο πάντα προσπαθείς να χτίσεις μια ομάδα και στη συνέχεια να επωφεληθείς. Κανείς δεν μπαίνει στο γήπεδο και να σκέφτεται την επόμενη χρονιά. Ρεαλιστικά, όμως, αυτή η ομάδα αποκτάει εμπειρίες, έχει νεαρούς παίκτες, μαθαίνει να προσπερνάει μεγάλες αδικίες, να διαχειρίζονται τον θυμό τους, να καταλαβαίνουν πως πρέπει να δίνουμε παραπάνω από το 100% μας. Περνώντας από αυτή τη διαδικασία όλη τη χρονιά, του χρόνου θα είναι πιο προετοιμασμένοι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως αύριο δεν θα μπουν στο γήπεδο για να δώσουν τα πάντα για να πάρουν το παιχνίδι»

Για το τι παιχνίδι περιμένει: «Κάθε παιχνίδι δίνει τρεις πόντους, όλοι είναι ίδιοι,. Είτε παίζεις με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο. Το κίνητρο είναι διαφορετικό, ιδιαίτερο, για πολλούς λόγους. Τα συναισθήματα θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Θα έπρεπε πάντα να είναι έτσι, αλλά είναι αδύνατο. Από αυτή την άποψη θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αλλά στο τέλος οι τρεις βαθμοί είναι ίδιοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x