Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα για Μιχαηλίδη - Δυσκολευόμαστε να διαχωρίσουμε τα ματς»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που παραδέχτηκε ότι η Ευρώπη επηρεάζει. Δεν υπάρχει ακόμα εικόνα για τον Μιχαηλίδη, ωστόσο ο Ρουμάνος δήλωσε απαισιόδοξος.

Έστω και στο τέλος, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη νίκη (1-0) ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε στο -12 από τον Ολυμπιακό, στο ενδιάμεσο των μεγάλων ματς με τη Γάνδη.

Μιλώντας μετά το ματς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο για την ομάδα του να διαχωρίζει τα ματς, ειδικά όταν υπάρχει ροή συνεχόμενων αγώνων, ενώ αναφορικά με τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη, δεν δήλωσε αισιόδοξος.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα για τον Μιχαηλίδη, περιμένουμε τον έλεγχο αλλά τα πράγματα δεν είναι πολύ αισιόδοξα

Για εμάς, είναι δύσκολο να διαχωρίζουμε ματς. Μας επηρεάζει το ματς της Πέμπτης, οι αλλαγές, οι τραυματισμοί, όλη η κατάσταση με τη ροή των συνεχόμενων αγώνων, έχουμε και το επόμενο ματς με τη Γάνδη στο μυαλό μας.

Σήμερα φτιάξαμε 4-5 καλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις κάναμε γκολ και αυτό μας οδήγησε στο να πάρουμε το ματς με αυτόν τον τρόπο. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε.

Είμαι απογοητευμένος από την εικόνα μας στο πρώτο μέρος, από το ότι δεν σκοράραμε γρήγορα για να πάρουμε αυτοπεποίθηση αλλά και τις λάθος επιλογές που κάνουμε στα τελευταία 30-35 μέτρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x