Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Υπάρχει ένα σύστημα γύρω από τον Ολυμπιακό»

Ραζβάν Λουτσέσκου κατά Ολυμπιακού. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για σύστημα στην Ελλάδα το οποίο λειτουργεί υπέρ των Πειραιωτών.

«Επίθεση» του Λουτσέσκου στον Ολυμπιακό. Δηλώσεις στην πατρίδα του έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην πορεία του «δικεφάλου του Βορρά».

«Ό,τι και να συμβαίνει στην Ελλάδα, υπάρχει η ποδοσφαιρική ιστορία. Υπάρχουν συζητήσεις, ο Τύπος γράφει… Ο κάθε προπονητής έχει στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να απολυθεί. Έρχονται σημαντικά ματς, αυτό έχει σημασία για εμένα. Ο Ολυμπιακός έχει 20 πρωταθλήματα (σ.σ. έχει 46), ο ΠΑΟΚ μόνο 3. Υπάρχει ένα σύστημα, το οποίο έχει δημιουργηθεί για αυτόν, δεν είναι μόνο όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Έχουμε μόλις μια ήττα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν στο Conference League και δεν είχε τίμημα, καθώς μετά νικήσαμε στο επόμενο παιχνίδι και προκριθήκαμε. Βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο ενόψει της νέας σεζόν, το μέλλον διαγράφεται λαμπρό».

O έμπειρος τεχνικός μίλησε και για τον Άλεξ Μιτρίτσα, σχολιάζοντας: «Ο Μιτρίτσα, όπως και οι άλλοι παίκτες, είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστεί, είναι μεγάλη η αλλαγή. Τα πάει καλά, προοδεύει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x