Stoiximan Super League

Αρχηγικά λόγια Μάνταλου: «Έχω κόψει δύο χιαστούς, άμα κόψω ένα τένοντα δεν έγινε τίποτα»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν αυτός που τόσο στα αποδυτήρια της Λεωφόρου όσο και τις προηγούμενες μέρες στα Σπάτα, εμψύχωσε τους συμπαίκτες του με τα λόγια του.

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια του Πέτρου Μάνταλου στους συμπαίκτες του, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και με δεδομένο ότι αυτό το παιχνίδι θα έκρινε την έξοδο στην Ευρώπη. Ο αρχηγός της «Ένωσης», είχε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο την περασμένη εβδομάδα, όμως κόντρα σε όλες τις προβλέψεις κατάφερε να τον ξεπεράσει, με τον Τσιγκρίνσκι να λαμβάνει την απάντηση, «Τσίγκρι, θα είμαι μέσα, μην ανησυχείς», όταν ο Ουκρανός ρώτησε αν θα αγωνιστεί.

Αστειευόμενος, ο 29χρονος μέσος έλεγε στα Σπάτα πως «έχω κόψει δύο χιαστούς μέχρι σήμερα, το να κόψω κι έναν τένοντα δεν είναι και τόσο φοβερό», δείγμα της θέλησης του να προσφέρει. Μάλιστα, στα αποδυτήρια της Λεωφόρου έκανε μια ομιλία, που ακουγόταν μέχρι έξω. «Παιδιά, εμείς είμαστε η ΑΕΚ. Δεν πάμε για τίποτα άλλο αλλά για τη νίκη. Βγαίνουμε έξω, όλοι μαζί, ο ένας για τον άλλο και πάμε να τελειώνουμε από απόψε. Σήμερα τελειώνουμε εδώ. Πάμε γερά, πάμε να κερδίσουμε», ανέφερε.

Ο Μάνταλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην έδρα του Παναθηναϊκού και όταν ο Μανόλο Χιμένεθ τον ρώτησε αν θέλει αλλαγή, του είπε, «άσε με μέσα, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x