Stoiximan Super League

Μάνταλος: «Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά»

Την πίστη που έχει στον εαυτό και την ομάδα του τόνισε ο Πέτρος Μάνταλος μετά τη νίκη της ΑΕΚ στη Βέροια. «Σημασία έχουν οι 3 βαθμοί», ανέφερε, ενώ σχολίασε και την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό.

Τους φετινούς στόχους της ΑΕΚ, αλλά και την προσωπική του αγωνιστική κατάσταση μετά την αποθεραπεία του απ' τον τραυματισμό σχολίασε ο Πέτρος Μάνταλος μετά τη νίκη της Ένωσης επί της Βέροιας.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:
Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη: «Έχουμε έναν παραπάνω λόγο για να πανηγυρίσουμε. Η εικόνα μας δεν ήταν τόσο καλή όσο θα θέλαμε, όμως σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Προτιμάμε να νικάμε, παρά να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να μην πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, να παίρνουμε το καλύτερο από κάθε ματς».

Για την χημεία που υπάρχει στο κέντρο: «Έχουν έρθει στην ομάδα πολύ καλοί παίκτες. Με την πάροδο του χρόνου θα ταιριάζουμε καλύτερα, όσο παίζουμε μαζί. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο ρόστερ. Το πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Για το πώς νιώθει μετά τον τραυματισμό του: «Νιώθω καλά το πόδι μου, σταθερό. Έγινε πολύ καλή δουλειά όσο ήμουν εκτός. Δεν σκέφτομαι καν τον τραυματισμό στο παιχνίδι, δεν φοβάμαι. Σίγουρα, δεν νιώθω 100% έτοιμος ακόμα, θα χρειαστώ κάποια παιχνίδια για να γίνω όπως πέρυσι, όμως όσο παίζω θα είμαι όλο και καλύτερα».

Για το πώς πέρασαν οι έξι μήνες που ήταν εκτός: «Είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Σ’ αφήνει αρκετά πίσω. Σκεφτόμουν πώς πέρασαν έξι μήνες και είμαι ξανά στο γήπεδο. Ο τραυματισμός είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν ποδοσφαιριστή».

Για το πού μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ: «Δεν θέλουμε να λέμε λόγια. Στον αγωνιστικό χώρο θα δείξουμε ότι έχουμε πίστη στους εαυτούς μας, ότι είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλό. Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Πρέπει να παλεύουμε το κάθε ματς μέχρι το τέλος, όπως έγινε και σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x