Stoiximan Super League

Μαντί Καμαρά: «Δεν ήταν η χρονιά που επιθυμούσα για εμένα»

Ο άσος του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι οι εμφανίσεις του δεν ήταν αυτές που θα ήθελε και έθεσε σαν στόχο τη νέα να βελτιωθεί.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Μαντί Καμαρά και με αφορμή την αναμέτρηση με την ΑΕΚ έκανε τον απολογισμό του για την εφετινή σεζόν. Ο άσος του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι οι εμφανίσεις του δεν ήταν αυτές που θα ήθελε και έθεσε σαν στόχο τη νέα να βελτιωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαντί Καμαρά στην κάμερα της NOVA:

Για το τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ:


«Έχουμε χαρεί για τον τίτλο. Τον γιορτάσαμε. Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με νίκη».

Πώς κύλησε η σεζόν για εσένα;

«Σε συλλογικό επίπεδο ήταν καλή η χρονιά, επιτυχημένη. Για εμένα προσωπικά δεν μπορώ να πω πως ήταν ονειρεμένη, δεν ήταν αυτό που επιθυμούσα. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά και θα συγκεντρωθώ στην επόμενη χρονιά, να βελτιωθώ».

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν;

«Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Αυτά τα τέσσερα χρόνια νιώθω πως έχω μεγαλώσει. Ευχαριστώ τους οπαδούς για την αγάπη που μου δείχνουν και για τη συμπαράσταση στην ομάδα. Ευχαριστώ όμως όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τον πρόεδρο, τον προπονητή, αυτούς που δουλεύουν στην ομάδα, ακόμα και τους αντίπαλους παίκτες. Όλοι με έχουν βοηθήσει. Αυτό που θέλω είναι να σκεφτώ και να συγκεντρωθώ, είναι στο πώς θα προοδεύσω, να βελτιωθώ και να ανταποκριθώ όσο καλύτερα γίνεται στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x