Stoiximan Super League

Μαντσίνι: «Μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να κερδίσουμε έναν τίτλο φέτος»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε για την πορεία του Άρη, ενώ τόνισε πως οι «κίτρινοι» μπορούν φέτος να κερδίσουν κάποιο τίτλο.

Το όνομα του Ντάνιελ Μαντσίνι ακούστηκε αρκετά το καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο τελικά ο επιθετικός του Άρη παρέμεινε κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο Μαντσίνι μίλησε στην εκπομπή «Κόσμο των Σπορ» για τους «κίτρινους», ενώ τόνισε πως η ομάδα του μπορεί φέτος να κερδίσει κάποιο τίτλο.

Αναλυτικά:

«Προς το παρόν θα μείνω στον Άρη και θα τα δώσω όλα, για να μπορέσω να πετύχω τους στόχους μου με την ομάδα. Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, έχω μόνο να μπορέσω να βελτιωθώ και να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ, για να βοηθήσω τον σύλλογο να πάει ακόμα ψηλότερα και να φέρω και τον εαυτό μου σε καλύτερη θέση.

Σίγουρα χρόνο με τον χρόνο νιώθω καλύτερα, έχω προσαρμοστεί τόσο στο σωματείο όσο και στον κόσμο του Άρη και υπάρχει αλληλοσεβασμός. Σέβομαι το κλαμπ και τους οπαδούς και αυτό λειτουργεί αντιστρόφως. Προσπαθώ να δίνω το 100% μου σε κάθε παιχνίδι και από εκεί πηγάζει η αγάπη και ο σεβασμός που μου δείχνουν. Αυτό θα το κάνω για όσο καιρό φοράω την φανέλα της ομάδας».


Για το αν νιώθει πως ήρθε ο καιρός για κάποιον τίτλο στον Άρη: «Ναι, γιατί εδώ και πολλά χρόνια ήμασταν πολύ κοντά. Αυτή την χρονιά βλέπω πως ίσως μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να κερδίσουμε έναν τίτλο. Είμαστε έτοιμοι και δουλεύουμε γι' αυτό. Οπωσδήποτε αυτό θέλει κάθε ποδοσφαιριστής, να αποκτήσει δηλαδή πολλούς τίτλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x