Stoiximan Super League

Μαντσίνι: «Να το ξεχάσουμε και να ετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αναφέρθηκε στην ήττα του Άρη από την ΑΕΚ, αλλά και στο επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο επιθετικός του Άρη, Ντάνιελ Μαντσίνι, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από την Ένωση και ανέφερε πως άπαντες πρέπει να αφήσουν πίσω τους το ματς με την ΑΕΚ και να εστιάσουν στο επόμενο με τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του στην Nova:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι, δεν είχαμε τους συνδυασμούς και τις συνεργασίες. Είναι 3 βαθμοί που τους θέλαμε πολύ, όμως δεν απογοητευόμαστε, συνεχίζουμε και πάμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε εκεί το τρίποντο.

Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς πάντα να είσαι στο επίπεδο που θέλεις, αλλά προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι θετικό από το ματς παρότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν πρέπει όμως να σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά να κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα για να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό και να κερδίσουμε».


Για το ποια θέση προτιμά περισσότερο, αυτήν του επιθετικού ή αυτήν του δεξιού winger: «Δεν θα πω ότι προτιμώ κάποια από αυτές τις θέσεις. Τα χαρακτηριστικά μου προσαρμόζονται ανάλογα με το τι θέλουμε να κάνουμε στο παιχνίδι. Θέλω να είμαι χρήσιμος για το σύνολο και ανάλογα με τον σχηματισμό που θέλουμε να παίξουμε, μπορώ να ανταποκριθώ κάθε φορά όπως πρέπει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x