Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία - Μας στεναχωρεί, αλλά θα μας κάνει πιο δυνατούς»

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό με 2-0.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό (0-2) μίλησε ο Άκης Μάντζιος.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε το παιχνίδι, αλλά αναφέρθηκε και στη διαιτησία.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο αξίζαμε να βάλουμε γκολ και δεν αξίζαμε σαν ομάδα αυτό το αποτέλεσμα. Από πλευράς εμφάνισης φεύγουμε ικανοποιημένοι γιατί είχαμε πάθος, ενέργεια αλλά μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Πληρώσαμε ένα λάθος. Δεν πήραμε τους βαθμούς της νίκης που αξίζαμε σήμερα. Από πλευράς απόδοσης είμαστε ικανοποιημένοι, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι ήμασταν σοβαροί, είχαμε διάθεση και πάθος και αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος καθώς δεν μας απείλησε στη διάρκεια του αγώνα. Μετά το εικοσάλεπτο τον αναγκάσαμε να παίξει με μεγάλες μπάλες, αλλά όπως είπα, εκμεταλλεύτηκε το ένα λάθος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βάσει της εικόνας μας αξίζαμε πολλά περισσότερα από αυτά που πήραμε».

Σχετικά με την κατάσταση των Νταρίντα, Ζουλ αλλά και την παρθενική χρησιμοποίηση του Μανού Γκαρθία σε ντέρμπι: «Δε νομίζω ότι έχουν κάτι σοβαρό. Σε ότι αφορά τον Μανού θέλει χρόνο και υπομονή. Δεν είναι τόσο απλό να λείπεις έντεκα μήνες. Είναι εκπληκτικός παίκτης, έβγαλε την ποιότητά του και τον πιστεύουμε. Βελτιώνεται κάθε μέρα αλλά νομίζω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι η χρονιά του καθώς θα έχει κάνει προετοιμασία που πρέπει. Δεν είναι εύκολο να επανέλθει ένας παίκτης έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας».

Για το κλίμα που συνάντησε στα αποδυτήρια: «Έχουμε έμπειρα παιδιά τα οποία και στο παρελθόν χρειάστηκε να διαχειριστούν τέτοια αποτελέσματα. Υπάρχει στεναχώρια αλλά όχι απογοήτευση γιατί έγινε προσπάθεια απ’ όλους και το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα, λέει πολλά. Θέλαμε να κάνουμε μια νίκη. Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα αλλά θα μας κάνει πιο δυνατούς».

Για τη διαιτησία: «Γενικώς ήταν κακός διαιτητής με πολλά λάθη. Στις κίτρινες κάρτες, σε απλές φάσεις… έκανε πολλά λάθη. Στη φάση του Γεντβάι, χωρίς να είμαι απόλυτος γιατί δεν είδα ξανά τη φάση πέρα από τη ροή του αγώνα, απ’ όσο θυμάμαι κάνει καθαρό φάουλ στον Μορόν και προφανώς είναι δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x