Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Βγήκαν και θετικά και αρνητικά συμπεράσματα»

Στα συμπεράσματα που κατέληξε ο Άκης Μάντζιος, παρά στην ήττα από τη Χάιντουκ, στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Σλοβενία ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως δέχτηκαν ένα γρήγορο γκολ και πως με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο μέχρι το 1-2, θεωρεί πως χρειάζονται δουλειά και περισσότερη ομοιογένεια, ενώ αυτά τα ματς είναι ευκαιρία για να δοκιμαστούν τα νέα παιδιά.

Αναλυτικά: «Τα παιχνίδια της προετοιμασίας είναι ματς που βγάζεις συμπεράσματα είτε θετικά. είτε αρνητικά. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά, στη συνέχεια, ισορροπήσαμε το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιαστήκαμε καλύτεροι με τις αλλαγές και μέχρι να δεχτούμε το γκολ είχαμε πολύ καλή εικόνα. Σίγουρα, μετά η ομοιογένεια χάλασε, δεχτήκαμε εύκολα γκολ, αλλά είναι παιχνίδια που βγάζουμε συμπεράσματα.

Είδαμε θετικά πράγματα και είδαμε και πράγματα που θέλουν δουλειά. Δημιουργήσαμε περισσότερες προϋποθέσεις για το γκολ. Όταν η ομάδα έχει ομοιογένεια, δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο. Είναι περίοδος προετοιμασίας και πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, θα κρατήσουμε τα θετικά και θα δουλέψουμε τα αρνητικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x