Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Δεν δώσαμε στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να κάνει φάσεις και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ με 1-0.

Ο Άρης έβαψε κίτρινο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Άκης Μάντζιος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος μετά το παιχνίδι και στάθηκε σε αρκετά πράγματα.

Όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Είχαμε πει ότι είμαστε μακριά από την τέταρτη θέση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης δεν έχει κίνητρο. Το είπα εξάλλου και πριν από τον αγώνα. Αυτό κάναμε και σήμερα σ’ ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θεωρώ ότι κάναμε μια σημαντική νίκη και κλείνουμε μια εβδομάδα με όμορφο τρόπο συνυπολογίζοντας τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Παναιτωλικό».

Για το κατά πόσο κυριάρχησε η τακτική: «Νομίζω ότι η τακτική έπαιξε σημαντικό ρόλο. Δεν δώσαμε στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να κάνει φάσεις και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».

Για το ότι ο Άρης για 4η φορά έριξε ομάδα από την κορυφή της βαθμολογίας: «Δεν παρακολουθώ πόσες φορές έχουμε ρίξει πρωτοπόρο. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, να παίξουμε το παιχνίδι μας. Καταφέραμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και θα παίζουμε για μας για να διατηρηθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει του τελικού».

Για το ότι φέτος ο Άρης είναι αήττητος απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Αυτά τα παιχνίδια έτσι είναι. Είναι η χρονιά που είναι το τρίτο παιχνίδι που δεν χάσαμε, πετυχαίνοντας δύο νίκες οι οποίες είναι σημαντικές για την ψυχολογία μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x