Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Η καλύτερη πορεία του Άρη τα τελευταία 40 χρόνια, θα δούμε εάν θα μείνω»

Στην καλύτερη πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα τα τελευταία 40 χρόνια στάθηκε μετά το ματς με την ΑΕΚ ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος εμφανίστηκε αινιγματικός για το μέλλον του.

Την καλύτερή του πορεία στο πρωτάθλημα τα τελευταία 40 χρόνια πραγματοποίησε φέτος ο Άρης, κάτι που τα λέει όλα σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο.

Ο προπονητής των «κίτρινων» μίλησε μετά τo 0-0 με την ΑΕΚ, ευχαρίστησε όλον τον οργανισμό και τους παίκτες των Θεσσαλονικιών για τη χρονιά και εξέφρασε τη στενοχώρια της ομάδας του για την απώλεια της 2ης θέσης. Παράλληλα, εμφανίστηκε αινιγματικός ως προς το μέλλον του.


Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου στα κανάλια Novasports:


«Ο Άρης έκανε την καλύτερη του πορεία τα τελευταία 40 χρόνια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Άρη, στη διοίκηση, στον πρόεδρο, σε όλο το προσωπικό, στα υπέροχα παιδιά. Θεωρώ ότι ήταν μια εξαιρετική χρονιά. Στεναχωριόμαστε που χάσαμε τη 2η θέση, γιατί πιστεύω την αξίζαμε βάσει εικόνας στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Όμως, είναι η καλύτερη χρονιά της ομάδας τα τελευταία 40 χρόνια κι αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Η 3η σερί έξοδος στην Ευρώπη δείχνει ότι ο Άρης κάνει σταθερά βήματα από τη στιγμή που επανήλθε από τις χαμηλές κατηγορίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Άρη. Από εκεί και πέρα θα πρέπει η ομάδα να ετοιμαστεί, να βελτιωθεί και να εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο
».

Όσο για το εάν θα είναι και εκείνος στην επόμενη μέρα του Άρη απάντησε πως «θα το δούμε το επόμενο διάστημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x