Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Ήταν άδικο»

Απογοητευμένος από την ήττα του Πανθρακικού στην έδρα του Απόλλωνα εμφανίστηκε ο ΄Άκης Μάντζιος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης.

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα του Πανθρακικού απέναντι στον Απόλλωνα ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του στάθηκε άτυχη στα δύο πρώτα γκολ τα οποία έκριναν το ματς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην δυσκολία των παικτών του να τελειώσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με πάθος και δύναμη, που θα ήθελε τη νίκη και που θα έπαιζε με σέντρες... Θεωρώ πως ήμασταν απόλυτα διαβασμένοι τακτικα. Πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ανήκει κατά κράτος στην ομάδα μου και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα και δύο γκολ. Δεχθήκαμε όμως ένα γκολ από το πουθενά με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και δώσαμε στον Απόλλωνα τη δυνατότητα να πετύχει δεύτερο γκολ. Εκεί πέρα πάλι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, γιατί είχαμε δυο ευκαιρίες για να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι και να κάνουμε το 2-1. Και έκεί κόντρα στη ροή του αγώνα δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ.

Από εκεί και πέρα αντιδράσαμε αργά, βάλαμε δύο γκολ και σώσαμε λίγο την εικόνα της ήττας, αλλά δυχτυχώς φεύγουμε με άδεια τα χέρια. Είναι ένα άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Αν και είχαμε τις φάσεις για να τελειώσουμε νψρίς το ματς δεν το κάναμε και το παιχνίδι χάθηκε από εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x