Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Πληρώσαμε το πρώτο μας 20λεπτο - Προτεραιότητά μας το Κύπελλο»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τα όσα έφεραν την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό, σχολίασε τον στόχο του Κυπέλλου ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία του Αλ Χακίμ.

Εδειξε χαρακτήρα, επέστρεψε στις νίκες και διατήρησε την επαφή του με την κορυφή ο Παναθηναϊκός, καθώς κέρδισε 2-0 τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το ματς, ο προπονητής των «κίτρινων», Άκης Μάντζιος, ανέφερε ως βασική αιτία της ήττας το πρώτο κάκιστο 20λεπτο της ομάδας του, ενώ σχολίασε τον στόχο του Κυπέλλου και εξέφρασε τα παράπονά του από τη διαιτησία του Αλ Χακίμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι έφταιξε και ηττήθηκε ο Άρης: «Πληρώσαμε το πρώτο μας 20λεπτο που ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Αιφνιδιαστήκαμε με το γκολ, κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Από εκεί και πέρα βρήκαμε τα πατήματά μας, είχαμε τις στιγμές μας και ξεκινώντας στο δεύτερο μέρος θεωρώ ότι μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με τη φάση του Σαμόρα. Κατευθείαν έγινε το 2-0. Είχαμε ακόμα 1-2 περιπτώσεις να σκοράρουμε αλλά δεν ήρθε».

Για το Κύπελλο: «Το Κύπελλο είναι η προτεραιότητά μας. Ολοι ζούμε για τον τελικό του Κυπέλλου και με στόχο να το κατακτήσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να μην παλέψουμε στα πλέι οφ. Η 4η θέση απομακρύνεται. Ο στόχος μας είναι με τον Παναιτωλικό να περάσουμε στον τελικό και μετά υπάρχει πολύς δρόμος. Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ, για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Για τον διαιτητή Αλ Χακίμ: «Έχουμε τις ενστάσεις μας ως ομάδας για ορισμένες φάσεις. Οποτε μας σφυρίζει αυτός ο διαιτητής έχουμε προβλήματα και παράπονα. Υπάρχουν στιγμές που έχουμε αδικηθεί. Η φάση πριν το πέναλτι που δεν υπάρχει φάουλ για παράδειγμα… Γενικά υπήρχε μία διάθεση από πλευράς του, βλέποντας τα σφυρίγματά του αλλά χωρίς να σημαίνει ότι είναι η αιτία που χάσαμε το παιχνίδι. Αν είναι να έρχονται ξένοι διαιτητές, ας είναι elite και να μην έχουν οι ομάδες παράπονα. Σήμερα είχαμε εμείς, αύριο μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x