Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς»

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα που έδειξε η ομάδα του και δεν καθάρισε νωρίτερα το ματς κόντρα στον ΟΦΗ, μένοντας ως το τέλος στην… πρίζα.

Ικανοποιημένος με τη νίκη, αλλά όχι με τον τρόπο που ήρθε καθώς οι ποδοσφαιριστές του ήταν αναποτελεσματικοί και δεν καθάρισαν νωρίτερα το παιχνίδι, εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Άρη, μετά το 1-0 επί του ΟΦΗ, ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να συνηθίσει να αγωνίζεται σε «κρύα» γήπεδα, ελέω της απουσίας των οπαδών.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που είχε έναν νέο προπονητή και εμφάνισε διαφορετικά πράγματα. Αν προσθέσεις και το κρύο γήπεδο, αλλά θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε πλέον χωρίς οπαδούς. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο γιατί εννοώ πως θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι και να κάνουμε καλύτερη διαχείριση για το επόμενο ματς.

Βοήθησε η διακοπή, γιατί περιμέναμε κάποια παιδιά να έρθουν. Είμαστε καλά, αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα, την καλύτερη επιλογή και το καθαρό μυαλό στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου για να βάλουμε δεύτερο, τρίτο και τέταρτο γκολ. Ήμασταν καλύτεροι, ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα»
, ήταν τα λόγια του στην κάμερα της NOVA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x