Stoiximan Super League

Μάντζης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Μάχη 6 ομάδων για τη σωτηρία, έχουμε άλλους 4 τελικούς»

Ο Βασίλης Μάντζης μίλησε για τη μεγάλη μάχη που δίνει ο Ιωνικός να κρατηθεί στην Stoiximan Super League.

Το ομαδικό πνεύμα, η εμπειρία και η μαχητικότητα είναι τα όπλα του Ιωνικού στην προσπάθεια για να σωθεί, όπως δήλωσε ο Βασίλης Μάντζης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 31χρονος επιθετικός, που έχει σκοράρει έξι φορές φέτος, προβλέπει μάχη μέχρι τέλους.

Αναλυτικά, μίλησε στον Μιχάλη Τσόχο για:

-τη μάχη για την σωτηρία: «Δεν περίμενα ότι δυνητικά έξι ομάδες θα μάχονταν για τη σωτηρία. Βλέπουμε ότι οι ομάδες που κινδύνευαν εξαρχής έχουν τη μεγαλύτερη συνέπεια στους βαθμούς και βλέπω ότι η αγωνία θα παραταθεί μέχρι το τέλος. Φέτος έχουμε παίξει πάνω από 5-6 τελικούς και έχουμε μπροστά μας σίγουρα άλλους τέσσερις».

-τη βελτίωση του Ιωνικού: «Το μεγαλύτερο επίτευγμα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια είναι πως όλα τα παιδιά βάζουν το εμείς πάνω από το εγώ. Δεν έχουμε παίξει φοβερό ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε πολύ μαχητικοί και έχουμε και λίγο την τύχη με το μέρος μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το πνεύμα».

-το πώς διαχειρίζεται η ομάδα την πίεση: «Το πιο σημαντικό είναι τι κάνεις εσύ. Βρεθήκαμε στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά πλέον εμείς κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας. Έχουμε αρκετά έμπειρα παιδιά και προσπαθούμε να μην επιτρέπουμε στα αποτελέσματα να μας επηρεάσουν, είτε θετικά είτε αρνητικά».

-τη μάχη του τίτλου: «Ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω των ισοβαθμιών. Η ΑΕΚ παίζει ένα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, είναι όμορφο να τη βλέπεις, αλλά αυτή τη στιγμή μειονεκτεί στις ισοβαθμίες. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει έδαφος πλέον και έχει πολύ μεγάλο αγώνα να κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x