Stoiximan Super League

Μαντζουράκης: «Είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα των παιδιών»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά και την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά και την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Κέρκυρας στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, άρα ήταν ένα δύσκολο ματς. Έγινε ακόμα πιο δύσκολο γιατί τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Έπρεπε να τα αντιμετωπίσουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σ’ έναν καλό και σταθερό σε αποτελέσματα αντίπαλο σε όλο το πρωτάθλημα . Είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα των παιδιών, έτρεξαν και δούλεψαν και πραγματικά τα ευχαριστώ», είπε αρχικά.

Για το αν χάθηκαν 2 καθοριστικοί βαθμοί για την παραμονή: «Γιατί; Τους είχαμε στο τσεπάκι μας; Θα γίνει μάχη παιδιά. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Έχουν μείνει 6 ματς ακόμα».

Για την απουσία της επιθετικής του γραμμής: «Είπα σήμερα στα παιδιά να προσέξουν στις στατικές φάσεις, γιατί είναι πολύ καλοί οι αντίπαλοί μας. Ως ομάδα είχαμε επιθετικά προβλήματα, όλη η τριάδα μας έλειπε. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να αντεπεξέλθουμε σ’ αυτές τις απουσίες. Με τεχνίτες παίκτες στα πλάγια προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την κυκλοφορία και τον ρυθμό. Αν εξαιρέσουμε μία ευκαιρία του ΠΑΣ, όλα τα άλλα δεν ήταν φάσεις».

Για τις διαμαρτυρίες του πάγκου στον διαιτητή στη φάση του Νικολιά: «Θεώρησα ότι είναι οφσάιντ, αλλά είδα τη φάση και πήγα μετά το ματς στους διαιτητές και ζήτησα συγνώμη».

Για το πώς κρίνει τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ποιά γεγονότα; Αυτά είναι προβλήματα, άλλων, εμείς έχουμε άλλα να λύσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x