Stoiximan Super League

Μαντζουράκης: «Εμείς θα παλέψουμε για την παραμονή»

Ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας έμεινε ο Γιάννης Μαντζουράκης. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα της Καλλονής με τον ΠΑΟΚ (1-1) επανέλαβε τον στόχο της παραμονής στην Σούπερ Λίγκας.

Βέβαιος πως η ομάδα του θα παλέψει για να βρίσκεται και τη νέα περίοδο στην πρώτη κατηγορία, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης, μετά την αναμέτρηση της Καλλονής με τον ΠΑΟΚ (1-1) στην Τούμπα.

Ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κατάσταση του «Δικέφαλου του Βορρά» για τον οποίο σχολίασε ότι είναι θέμα χρόνου να παρουσιάσει βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο δεν ήμασταν καλοί. Μπήκαμε πολύ νωχελικά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια ελέγξαμε τους εαυτούς μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Σαφώς και μας άφησε ικανοποίηση το αποτέλεσμα και είμαι ευχαριστημένος γιατί πέρσι δεν πήραμε τίποτα από τον ΠΑΟΚ. Όλοι παλεύουμε μέσα στο 90λεπτο και ό,τι καταφέρουμε», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε: «Είμαστε μόλις δεύτερη χρονιά στην κατηγορία. Θέλουμε να παλέψουμε και να μείνουμε. Θα το κάνουμε με σεβασμό απέναντι σε όλες τις ομάδες».

Ερωτώμενος για τον ΠΑΟΚ, είπε: «Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλά αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια. Θεωρώ ότι ήταν άτυχος, γιατί είδα το παιχνίδι στη Μολδαβία (σ.σ.: με την Ζίμπρου). Είχε την δυνατότητα να σκοράρει, είχε τον πρώτο λόγο για 70 λεπτά. Δεν σκόραρε και ήταν άτυχος. Άρχισαν να προβληματίζονται όλοι, αλλά υπάρχουν νέοι παίκτες. Χρειάζεται υπομονή με την δυναμική του κόσμου θα είναι καλύτερος και την Πέμπτη θα πάρει την πρόκριση. Είμαι σίγουρος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x