Stoiximan Super League

Μαντζουράκης: «Υπάρχει ακόμη δρόμος, είμαι αισιόδοξος»

Χαμηλά τους τόνους παρά τη νίκη επί του Απόλλωνα θέλησε να κρατήσει ο τεχνικός της Κέρκυρας, Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος δήλωσε παρόλα αυτά αισιόδοξος.

Χαμηλά τους τόνους παρά τη νίκη επί του Απόλλωνα θέλησε να κρατήσει ο τεχνικός της Κέρκυρας, Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος δήλωσε παρόλα αυτά αισιόδοξος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μαντζουράκης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένας δύσκολος αγώνας, είχα μια ομάδα που ανταποκρίθηκε αν εξαιρέσω το πρώτο κομμάτι στην αρχή, βρήκε τον ρυθμό της, είχε ισορροπία στο παιχνίδι της, πάθος, 34 κλεψίματα έκανε και δουλειά. Θέλω να τους συγχαρώ, να ξεκουραστούν δυο μέρες γιατί έχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Υπάρχει δρόμος και για εμάς που κερδίσαμε και τον Απόλλωνα», είπε αρχικά.

Για το ποιες είναι οι αλλαγές που έχει κάνει στην ομάδα: «Αυτά δεν τα έκανα εγώ ποτέ, τώρα θα τα κάνω. Δουλεύουμε όλοι μαζί καλά. Προσπαθούμε για το καλύτερο, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους, είναι αφοσιωμένοι και αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έχουμε πρόοδο».

Για το αν πιστεύει ότι μόνο η Κέρκυρα και ο Απόλλων είναι που θα παλέψουν για τον υποβιβασμό ή θα εμπλακεί και άλλη ομάδα: «Νομίζω ότι πρωτίστως η μάχη θα δοθεί μεταξύ μας. Από εκεί και πέρα δεν το ξέρει κανείς. Σαφώς προπορεύονται κάποιες ομάδες με μικρή διαφορά αλλά υπάρχει δρόμος. Τώρα μόλις μπήκαμε στο τελευταίο τρίτο του πρωταθλήματος».

Για το τι έγινε με τον Τουράμ: «Κοιτάξτε να δείτε, ήταν απώλεια και στο προηγούμενο παιχνίδι. Αυτό είπα στους γιατρούς να φροντίσουμε να τον κάνουμε καλά. Το παιδί προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο είναι καλός παίκτης, τον θέλει η ομάδα».

Για το αν είναι αισιόδοξος: «Αυτό με ρωτήσατε την προηγούμενη φόρα και είπα ναι, τώρα ακόμα περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x