Stoiximan Super League

Μακ: «Ο κόσμος απολαμβάνει το παιχνίδι μας, παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο»

Απόλυτα ικανοποιημένος με το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του «δικέφαλου του βορρά», Ρόμπερτ Μακ.

Φανταστικό ποδόσφαιρο παίζει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Μακ, με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό να αναφέρει πως οι οπαδοί του «δικέφαλου του βορρά απολαμβάνουν τις εμφανίσεις της ομάδας τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόμπερτ Μακ στη NOVA:

Για την εμφάνισή του και την συνεργασία με τον Βιεϊρίνια: «Έχουμε ξαναπαίξει έτσι μαζί, πρώτη φορά ήταν στην Ξάνθη και τα πήγαμε πολύ καλά. Μου αρέσει να παίζω με τον Βιεϊρίνια γιατί είναι επιθετικογενής , ξέρει ποδόσφαιρο, μπορεί να παίξει πιο μπροστά και εγώ να είμαι πιο πίσω αλλάζοντας θέσεις. Έχουμε καλή συνεργασία αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε και οι συνδυασμοί ανάμεσα στους παίκτες ήταν πολύ καλή, όλη η ομάδα δούλεψε πολύ καλά».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με το στυλ ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και τα αποτελέσματα: «Νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι, δεν έχουμε δεχτεί γκολ σε πολλά συνεχόμενα ματς, ενώ πετυχαίνουμε πολλά τέρματα. Όλοι βλέπουν ότι βελτιωνόμαστε στο παιχνίδι μας, παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Ειδικά στο πρώτο μέρος παίξαμε πολύ καλά, πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε 5-6 σήμερα. Κάναμε άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση, δουλεύουμε στην προπόνηση και στα παιχνίδια, το σύστημα δείχνει να λειτουργεί, όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και αυτή την στιγμή νομίζω ότι όλος ο κόσμος απολαμβάνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ».

Για τις αμυντικές επιδόσεις του ΠΑΟΚ: «Όλοι ξέρουν πώς ξεκινήσαμε τη σεζόν, είχαμε πολλές αλλαγές με πιο σημαντική αυτή του προπονητή. Χρειάστηκε λίγος χρόνος ώστε ο προπονητής να μάθει το σύστημά του σε σχεδόν 30 παίκτες. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν ανεξάρτητα με το ποιος παίζει. Έχουμε πολλούς παίκτες, στο πρωτάθλημα αλλά ακόμα και στο Κύπελλο μπορούμε να αλλάζουμε παίκτες και όλοι να αποδίδουν το ίδιο προσπαθώντας να κάνουν το καλύτερο. Παίζουμε ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, πετυχαίνουμε πολλά γκολ, ο προπονητής δουλεύει πολύ στην προπόνηση και πρέπει να κάνουμε αυτά που λέει».

Για την προσωπική του απόδοση στη σεζόν: «Δεν ξέρω τι γράφεται και τι λέγεται γιατί δεν διαβάζω εφημερίδες. Είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου, ξέρω ότι στο ξεκίνημα της σεζόν δεν ήμουν ο εαυτός μου, ένοιωθα καλά κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά μετά πήρα κόκκινη και έμεινα εκτός τέσσερα παιχνίδια. Τώρα πήρα ευκαιρίες και προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία μου. Όλοι ξέρουν πόσους πολλούς παίκτες έχουμε, υπάρχει συναγωνισμός στην ομάδα, είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε ποιότητα και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε το 100%. Όταν μου δίνεται ευκαιρία προσπαθώ να την εκμεταλλεύομαι για την ομάδα και τον προπονητή».

Για τα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια: «Τα εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι στις θεωρητικά μικρότερες ομάδες είναι τα πιο σημαντικά. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά πλέον είμαστε τόσο δυνατοί που ακόμα και εκτός έδρας παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και μπορούμε να κερδίζουμε. Έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια και αν κερδίσουμε, δεν φοβόμαστε καμία ομάδα στην Τούμπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x