Stoiximan Super League

Μακ: «Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη σε ρωσικό Μέσο έδωσε ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος δήλωσε ευγνώμων στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του ήταν στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης συνεχίζει την καριέρα του ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος δεν ξεχνάει τα όσα έζησε στον ΠΑΟΚ και δήλωσε ευγνώμων για τις στιγμές του στη Θεσσαλονίκη.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε σε ρωσικό Μέσο

Για την απόφασή του να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να παίξει στη Ρωσία: «Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά νομίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Στον ΠΑΟΚ πέρασα τα δύο καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για αυτή την ομάδα και ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα έχει κάνει για εμένα».

Για την... τρέλα των οπαδών στην Ελλάδα: «Στην Ελλάδα υπάρχει τρελή ατμόσφαιρα! Για παράδειγμα το ματς με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάρτιο διακόπηκε. Βέβαια όταν παίζεις μπροστά στον κόσμο αυτό σε ωθεί, αλλά μερικές φορές οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι κυριολεκτικά τρελοί»

Για το γκολ που θυμάται περισσότερο: «Ήταν με την Ντόρτμουντ στο Europa League. Ήρθαμε 1-1 εντός και εκτός νικήσαμε. Ήταν αξέχαστα γκολ, ειδικά αυτό στην Ελλάδα, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ήταν απίστευτη εμπειρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x