Stoiximan Super League

Μαλάτος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Με το που θα πέφτει κροτίδα να διακόπτεται το ματς»

Για την τύχη του ντέρμπι των «αιωνίων» που διακόπηκε λόγω της ρίψης κροτίδας στο «Καραϊσκάκης», μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM και την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη ο πρόεδρος του ΙΕΑΔ, Ανδρέας Μαλάτος.

Για την πειθαρχική δίωξη που έχει ασκηθεί στον Ολυμπιακό για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης», μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ (Ινστιτούτο Διεθνούς & Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου), Ανδρέας Μαλάτος.

Αφού τόνισε ότι του φαίνεται αδιανόητο το ότι οι ΠΑΕ, οι οποίες αποτελούν μεγάλες επιχειρήσεις που διαχειρίζονται εκατομμύρια, να μην μπορούν να διαφυλάξουν το γήπεδό τους από τέτοια επεισόδια, πρόσθεσε ότι ορθώς ασκήθηκε δίωξη μόνο στον Ολυμπιακό, για τη διακοπή του κυριακάτικου (22/10) ντέρμπι.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι για τις κροτίδες, τα καπνογόνα και οτιδήποτε άλλου μπαίνει στα γήπεδα, αποκλειστικά υπεύθυνες είναι οι ΠΑΕ, τονίζοντας επίσης ότι θα έπρεπε με το που πέφτει έστω μία κροτίδα, να διακόπτεται το παιχνίδι, ανεξάρτητα του αν κινδύνευσε άμεσα η σωματική ακεραιότητα του οποιουδήποτε.

Τέλος, ανέφερε ότι το πιθανότερο σενάριο θέλει την οριστική διακοπή του ντέρμπι με υπαιτιότητα του γηπεδούχου, όπως συνέβη σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τραυματισμό Όσκαρ Γκαρθία, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με τραυματισμό Φινμπόγκασον).

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x